IFH Fodboldskole 2018

TILMELDINGEN ER NU ÅBEN

Helt som i tidligere år, gennemfører vi en IFH Fodboldskole for årgangene 2002 - 2012 i den første uge af skolernes sommerferie.

Mikroskolen for de yngste årgange 2010 - 2012 kører i dagene 3. til den 5.juli fra kl. 10:00 til 14:00 og vil være fyldt med sjov og leg med den lille runde.

Fodboldskolen for årgangene 2002 til 2009 starter den 2. juli og kører frem til den 6. juli, hver dag fra kl. 09:00 til 15:00

Fodboldskolens trænere vi som tidligere år være vore egne seniorer(mange af dem spiller på klubbens 1. hold) under kyndig ledelse af Frederik Sandby, der også sammensætter programmet for årets IFH Fodboldskole, den vil med garanti være fyldt med spændende, sjove og udviklende øvelser for alle.

Tilmeldingen er nu åben på klubbens hjemmeside under menupunktet "tilmelding IFH Fodboldskolen 2018". DU klikker blot på linket tilmelding her, udfylder tilmeldingsblanketten og afslutter ved at klikke på indsend tilmelding.

Vi håber selvfølgelig på godt vejr og serverer frugt og saftevand et par gange om dagen, så alle har energi til de opgaver de bliver præseneteret for.

På alle omkring fodboldskolens vegne, kan vi kun sige vi glæder os til igen at være sammen med både nye og tidligere deltagere, det skal nok blive rigtig sjovt igen i år.

Frederik & Chris